Halve finalisten DM120: van links naa rechts Gert Decock, Mathieu Lecluyse, Louis Rappelet en Willem Pinsart.
Volledig scherm
Halve finalisten DM120: van links naa rechts Gert Decock, Mathieu Lecluyse, Louis Rappelet en Willem Pinsart. © Organisatie Masters dubbel

Masters dubbelcriterium eindigt zondag in TC Koksijde

tennisDe prachtige indoorhal van TC Koksijde is momenteel het mekka voor de West-Vlaamse dubbelspecialisten. In de verschillende reeksen wordt er immers tot en met zondag gestreden om de gewestelijke titels van het dubbelcriterium van West-Vlaanderen.

 1. Pieter Kempeneers en KVK Tienen laten verdiende zege ontglippen tegen rode lantaarn Hoogstraten: “Dodelijker zijn in de zestien van de tegenstander”
  voetbal eerste nationale

  Pieter Kempeneers en KVK Tienen laten verdiende zege ontglippen tegen rode lantaarn Hoogstra­ten: “Dodelijker zijn in de zestien van de tegenstan­der”

  Geen tweede thuisoverwinning op rij voor KVK Tienen, al had het tegen hekkensluiter Hoogstraten altijd de drie punten moeten thuishouden. Vooral voor rust swingde de thuisploeg bij momenten. De verdiende voorsprong kwam er tien minuten voor tijd, maar dat was buiten Bastiaensen gerekend. Die bracht meteen na zijn invalbeurt de bordjes in evenwicht met het hoofd.
 2. Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applauswissel deed veel deugd”
  voetbal tweede nationale B

  Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applaus­wis­sel deed veel deugd”

  De ene week is de andere niet. Vorige week voelde Dries Ventôse zich na het missen van enkele (wenkende) kansen nog verantwoordelijk voor het puntenverlies bij Lebbeke, maar zondagnamiddag kroonde hij zich alweer tot matchwinnaar voor Racing Mechelen. De Mechelaars gaven voor rust nog wel een 2-0-voorsprong uit handen tegen Jong Beerschot, maar in het slotkwartier trokken ze de zege helemaal over de streep, 5-2 werd het. Ventôse scoorde uiteindelijk twee keer tegen zijn ex-club en nam de applausvervanging én het open doekje van de thuisfans, daags na zijn drieëndertigste verjaardag, dankbaar aan.