Niels Champagne kroonde zich op de banen van TC Lommelse tot gewestelijk kampioen bij de mannen 2.
Volledig scherm
Niels Champagne kroonde zich op de banen van TC Lommelse tot gewestelijk kampioen bij de mannen 2. © RV

Masters criterium op TC Lommelse: Niels Champagne en Nanou Thys bevestigen

TennisNiels Champagne en Nanou Thys zorgden na een sterk seizoen nu ook voor de kers op de taart. Op de gewestelijke Masters op TC Lommelse veroverden zij de Limburgse kroon in de tweede reeks. Volgende week volgt de laatste uitdaging van het seizoen: de nationale Masters op de banen van TC De Boneput in Bree.

 1. Broes Willem helpt Oostkamp met twee goals voorbij Gullegem: “Twijfelden nooit aan ons opzet”
  Voetbal tweede nationale A

  Broes Willem helpt Oostkamp met twee goals voorbij Gullegem: “Twijfelden nooit aan ons opzet”

  SV Oostkamp dook met een achterstand de kleedkamer binnen in het West-Vlaams onderonsje tegen Gullegem, maar de promovendus zette de scheve situatie recht na de pauze. Twee doelpunten van verdediger Willem, met een goal van topschutter Vanhaecke ertussenin, bezorgde de rood-witte formatie een 3-1-zege. De rood-witte formatie is ondertussen al zes matchen op rij ongeslagen en staat op een knappe vierde plaats in tweede nationale.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Invaller Michiel Lepage (Voorde-Appelterre) beslist aantrekkelijke topper in slotminuut: “Mentale boost voor mezelf”
  Voetbal derde nationale A

  Invaller Michiel Lepage (Voor­de-Appelterre) beslist aantrekke­lij­ke topper in slotminuut: “Mentale boost voor mezelf”

  Het heeft er alle schijn van dat de strijd om de titel in derde nationale A tussen drie ploegen zal uitgevochten worden. Periodekampioen Voorde-Appelterre boekte een knappe zege op het veld van nummer vier Avanti Stekene en deed zo een gouden zaak door in het zog van leider Tempo Overijse te blijven. Ook Anzegem blijft de overwinningen opstapelen en zo meestrijden voor de titel.