Senne Lynen probeert Massimo Bruno de bal te ontfutselen.
Volledig scherm
Senne Lynen probeert Massimo Bruno de bal te ontfutselen. © BELGA

Massimo Bruno en KV Kortrijk kijken landskampioen Club Brugge in de ogen: “Ik geloof in een stunt”

Voetbal Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk speelde een dramatische eerste helft in het Dudenpark, maar dankzij de inbreng van Kevin Vandendriessche en Massimo Bruno sleepten de West-Vlamingen ei zo na nog een gelijkspel uit de brand. Vooral debutant Bruno maakte indruk. De ex-speler van onder meer Anderlecht en Charleroi wil dit seizoen belangrijk zijn voor KVK.

0 reacties

 1. Racing Mechelen wint verdiend van Cappellen na onderhoudende topper (1-0): “We zijn hier niet om met ons te laten sollen”

  Racing Mechelen wint verdiend van Cappellen na onderhou­den­de topper (1-0): “We zijn hier niet om met ons te laten sollen”

  Met een zware bekerwedstrijd op het veld van Lierse in de benen werd Racing Mechelen overrompeld door Cappellen in het openingskwartier, maar in het tweede kwart van de wedstrijd nam de thuisploeg het heft in handen en creëerde ze beste kansen, vooral langs Ventôse. Kort na de pauze tekende Carrez voor de verdiende openingsgoal met een knal in de korte hoek en was de 2-0 daarna dichterbij dan de gelijkmaker. Tot de troepen van Greg Vanderidt tien minuten voor tijd aan een penalty en nieuwe anticlimax ontsnapten na een nochtans duidelijke haakfout van Guldix op Symons. Het bleef evenwel 1-0 en met 7 op 12 vindt Racing aansluiting bij de top vijf.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.