Marvin Peersman groeide op in Linkeroever en poseert aan de Schelde met zijn shirt van PAS Giannina.
Volledig scherm
Marvin Peersman groeide op in Linkeroever en poseert aan de Schelde met zijn shirt van PAS Giannina. © Mpics

Marvin Peersman en PAS Giannina maken indruk in de Griekse hoogste klasse: “Topclubs houden rekening met ons”

voetbal buitenlandVorig seizoen verzekerde Marvin Peersman zich al bij al makkelijk van het behoud in de Griekse hoogste klasse met het pas gepromoveerde PAS Giannina, en verbaasde vooral met een halve finale in de beker. Dit jaar gingen de 30-jarige verdediger met zijn maats er al in de eerste ronde uit tegen tweedeklasser Larissa, maar tegelijkertijd gooit Giannina wel hoge ogen in de competitie met een vijfde plaats achter de traditionele topploegen.

 1. Steven Christiaens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organiseren met een groot hart”
  PREMIUM
  Wielrennen dames

  Steven Christi­aens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organise­ren met een groot hart”

  Twee weken geleden kon de Gooikse Pijl Oetingen niet doorgaan omwille van de plotse sneeuwval. De dooi trad te laat in om het peloton veilig doorheen de Gooikse straten te kunnen loodsen. Het bestuur van Gooik Sportief bleef niet bij de pakken zitten en vond een nieuwe datum. De internationale top van het dameswielrennen zal op 19 augustus in Oetingen van start gaan.
 2. Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorietenrol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”
  PREMIUM
  voetbal derde provinciale B

  Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorieten­rol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”

  Eendracht Hooglede heeft zijn favorietenrol in derde provinciale B dit seizoen helemaal kunnen waarmaken. Na 25 speeldagen is de titel een feit en met twintig punten voorsprong op eerste achtervolger Komen-Neerwaasten staat die titel niet ter discussie. Zondag zette de ploeg van coach Filip Comptaert de puntjes definitief op de i door met 2-0 te winnen van Merkem Sport.