Martijn Verspecht: "Momenteel schat ik ons niveau zeker positief in, maar het wedstrijdritme kan er wel voor zorgen dat dit nog een aantal percenten stijgt.”
Volledig scherm
Martijn Verspecht: "Momenteel schat ik ons niveau zeker positief in, maar het wedstrijdritme kan er wel voor zorgen dat dit nog een aantal percenten stijgt.” © Geert Tresignie

Martijn Verspecht is klaar voor opener van BK beachvolleybal: “We trekken met een goed gevoel naar Ieper”

beachvolleybal bkIn Ieper gaat dit weekend het Belgisch Beachvolley Kampioenschap van start. Voor Martijn Verspecht wordt het samen met partner Micha Willems uitkijken naar hoe ze na de lange pauze door corona voor de dag zullen komen. De 24-jarige Verspecht is op zijn hoede en verwacht een sterk deelnemersveld. “De concurrentie zal ook klaar en hongerig zijn.” 

  1. Yoran Deschepper met vertrouwen naar BK: “De concurrentie is groot, maar ik geloof in mijn kansen”
    ATLETIEK

    Yoran Deschepper met vertrouwen naar BK: “De concurren­tie is groot, maar ik geloof in mijn kansen”

    Dit weekend worden in het koning Boudewijnstadion in Brussel de Belgische kampioenschappen atletiek afgewerkt. Op de 100m en de 200m wordt het aan West-Vlaamse kant vooral uitkijken naar de prestaties van Yoran Deschepper (21). De Diksmuideling mag op beide afstanden medailleambities koesteren. “Maar om op het podium te staan zal ik allicht tweemaal een persoonlijk record moeten lopen.”