Centrumverdediger Martijn Hansen (KFC Diepenbeek) zal de aanvallers de eerstvolgende maanden niet op dezelfde wijze koesteren als zijn pasgeboren zoontje Vic.
Volledig scherm
Centrumverdediger Martijn Hansen (KFC Diepenbeek) zal de aanvallers de eerstvolgende maanden niet op dezelfde wijze koesteren als zijn pasgeboren zoontje Vic. © Borgerhoff

Martijn Hansen en KFC Diepenbeek staan voor twee belangrijke weken: “We hebben de start alleszins niet gemist”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE ATwee maanden geleden werd hij peter van Elouise en amper een weekje geleden verwelkomde hij samen met vrouwtje Lore Vic. Het moet gezegd dat Martijn Hansen dezer dagen op een wolkje leeft. Net als KFC Diepenbeek trouwens, waarmee de vinnige centrumverdediger duidelijk de seizoenstart niet gemist heeft. De club staat samen met Jekervallei Sluizen en KMR Biesen ongeslagen aan de leiding in derde provinciale A. Toevallig zijn dat ook de twee tegenstrevers die Diepenbeek de eerstvolgende twee weken bekampt. 

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Enzo Ide voor de tweede opeenvolgende maal in finale van een manche WK Rallycross
  AUTOSPORT

  Enzo Ide voor de tweede opeenvol­gen­de maal in finale van een manche WK Rallycross

  Enzo Ide heeft tijdens de Portugese manche van het WK rallycross, de zevende van het seizoen, opnieuw laten zien dat hij zijn plek op het hoogste niveau zonder meer verdient. Tijdens de finale van het FIA Wereldkampioenschap Rallycross in Portugal reed de West-Vlaming in de KYB EKS JC Audi S1 naar een vijfde plaats, wat betekent dat hij naar de zevende plaats in het WK opschuift, op korte afstand van de nummer zes in het WK.