Maro Budts (r.) wordt op de huid gezeten door Christophe Martin Suarez van Belisia.
Volledig scherm
Maro Budts (r.) wordt op de huid gezeten door Christophe Martin Suarez van Belisia. © Bart Borgerhoff

Maro Budts kan dit weekend al de titel pakken met Hoogstraten: “Maar dan moet wel alles meezitten”

voetbal tweede nationale BHoogstraten kan mits wat meeval dit weekend al mathematisch zeker zijn van de titel, maar dan moeten Maro Budts en co. zaterdag tegen Diegem eerst zelf de drie punten thuishouden én mag achtervolger Lyra-Lierse een dag later niet winnen op het veld van het voorlaatst geklasseerde Pepingen-Halle.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.