Marlon Vanbesien scoorde de 0-2 op het veld van Mandel United B
Volledig scherm
Marlon Vanbesien scoorde de 0-2 op het veld van Mandel United B © Bart Vandenbroucke

Marlon Vanbesien (Winkel Sport B): “Derbywinst op Mandel United B is altijd leuk”

voetbal derde provinciale CIn derde provinciale C was het zaterdagavond uitkijken naar de burenstrijd tussen Mandel United B en Winkel Sport B. De bezoekers, getraind door Peter Deprez, haalden het met 1-4-cijfers. De broers Vanbesien droegen alvast hun steentje bij: Michiel (26) deed twee keer de netten trillen en linksachter Marlon (22) scoorde één keer.

 1. Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”

  Met Vorselaar en Retie stonden in eerste provinciale twee ploegen tegenover mekaar, die dezelfde visie nastreven. Met jonge talenten, omringd met de nodige ervaring, trachten een zorgeloos seizoen door te maken. Het was Senne Dierckx, die in het slot van de partij de balans in het voordeel van Retie deed kantelen. Dankzij de 2-3-overwinning worden beide clubs dichte buren in het algemeen klassement. Beide teams tellen nu 18 punten.
 2. Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambities kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”
  voetbal eerste provinciale

  Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambi­ties kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”

  Als er nog aan getwijfeld werd wie de grote titelkandidaat is in eerste provinciale, dan is het antwoord nu wel duidelijk. Sporting Kampenhout zette op eigen veld de puntjes op de i en smeerde eerste achtervolger VK Linden een zware 4-0-nederlaag aan. De kloof groeit daarmee tot liefst acht punten op Linden en Borght-Humbeek.