Marlon Colpaert (achteraan) en Tibo Vyvey in Piediluco: “Het deed deugd om nog eens in het buitenland te roeien.”
Volledig scherm
Marlon Colpaert (achteraan) en Tibo Vyvey in Piediluco: “Het deed deugd om nog eens in het buitenland te roeien.” © Vlaamse Roeiliga / RV

Marlon Colpaert en Tibo Vyvey pakken dubbel zilver op regatta Piediluco: “Er is nog ruimte voor verbetering”

roeienMarlon Colpaert en Tibo Vyvey roeiden afgelopen weekend twee sterke wedstrijden in het Italiaanse Piediluco. De West-Vlamingen pakten twee zilveren medailles en tankten vertrouwen voor het wereldkampioenschap voor beloften in het Tsjechische Racice.

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Circuit de Wallonie is eerste Belgische wedstrijd voor Simon Daniels: “Blij dat ik er al vijf koersdagen heb opzitten”
  Wielrennen

  Circuit de Wallonie is eerste Belgische wedstrijd voor Simon Daniels: “Blij dat ik er al vijf koersdagen heb opzitten”

  Naast de WorldTour-teams Lotto Soudal, Intermarché-Wanty-Gobert, Cofidis en AG2R Citroën staan er donderdag vijf ProTeams en zestien continentale formaties aan de start van het Circuit de Wallonie. Het Canadese XSpeed United Cycling Team is er daar één van en bij hen staat Simon Daniels op de deelnemerslijst. De Limburger is donderdag aan zijn eerste optreden in eigen land toe. “Eindelijk, al prijs ik me gelukkig dat ik al heb kunnen koersen”, vertelt de 24-jarige renner.
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei