Marlon Colpaert (l.) met Thijs Nieuwenhuyse, met wie hij op het BK het goud pakte in de lichte dubbeltwee.
Volledig scherm
Marlon Colpaert (l.) met Thijs Nieuwenhuyse, met wie hij op het BK het goud pakte in de lichte dubbeltwee. © Marlon Colpaert/RV

Marlon Colpaert bekroont sterk jaareinde met Europese en Belgische titel(s): “In 2021 mikken op podiumplaats op WK U23”

Drie weken na zijn Europese titel U23 in Duisburg pakte Marlon Colpaert (21) twee gouden medailles op het Belgisch Kampioenschap in Hazewinkel.

 1. Voormalig meerkampster Hanne Maudens voelt zich in haar sas als 400m- en 800m-loopster: “Aanpassing verloopt heel vlot”
  Atletiek

  Voormalig meerkamp­ster Hanne Maudens voelt zich in haar sas als 400m- en 800m-loop­ster: “Aanpassing verloopt heel vlot”

  In september besliste Hanne Maudens (23) om de meerkamp vaarwel te zeggen en een nieuw atletiekhoofdstuk te schrijven als 400m- en 800m-loopster. De omschakeling verloopt vlot. Maudens voelt zich in haar sas in de trainingsgroep van Tim Moriau. Ondanks de moeilijke coronasituatie hoopt ze dat ze toch iets zal kunnen tonen tijdens het indoorseizoen.
 2. Tine De Caigny kijkt met Anderlecht al uit naar kwalificatieduel Women’s Champions League tegen Linfield: “Bekende tegenstander”

  Tine De Caigny kijkt met Anderlecht al uit naar kwalifica­tie­du­el Women’s Champions League tegen Linfield: “Bekende tegenstan­der”

  Tine De Caigny kwam dinsdagavond nog in actie met de Red Flames in het kwalificatieduel voor het EK 2022 op Litouwen. Tegen het zwakke zusje van de reeks werd met 0-9 gewonnen, met onder meer drie doelpunten van de aanvallende middenveldster. Nog geen 24 uur later stond De Caigny op het trainingsveld bij Anderlecht om in principe de bekerwedstrijd op Zulte Waregem A voor te bereiden, maar die match ging niet door omwille van corona.
 1. Tessa Wullaert trots na EK-kwalificatie Flames
  Play

  Tessa Wullaert trots na EK-kwalifica­tie Flames

 2. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?