Coach Kris Vansnick (links bovenaan) won zijn zesde beker van België, maar voor de eerste keer de Cup Final als hoofdcoach.
Volledig scherm
Coach Kris Vansnick (links bovenaan) won zijn zesde beker van België, maar voor de eerste keer de Cup Final als hoofdcoach. © VDB

Marlies Janssens (Asterix Avo): “Een finale zoals vorig jaar, dat wilden we geen twee keer na elkaar meemaken”

Gooikenaar Kris Vansnick is reeds tien jaar verbonden met Asterix Avo. Negen keer heeft hij de bekerfinale meegemaakt. Samen met Fien Callens - momenteel coach van Oudegem, maar in 2016 actief als speelster bij Asterix Avo - won Kris Vansnick de Belgische beker tegen Tongeren. Vorig jaar verloor de ploeg uit Beveren, met Vansnick voor de eerste keer als T1 de bekerfinale tegen Hermes Oostende. Dit jaar was het raak voor het team uit Beveren-Waas en hun trainer-coach uit Vlaams-Brabant.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart