Marko Ilic zit in zak en as na de nederlaag in het Dudenpark.
Volledig scherm
Marko Ilic zit in zak en as na de nederlaag in het Dudenpark. © BELGA

Marko Ilic (KV Kortrijk) speelt andermaal een wereldpartij, maar: “De teleurstelling overheerst”

Voetbal Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk ging tegen vicekampioen Union met 2-1 de boot in. Doelman Marko Ilic had opnieuw enkele prachtige reddingen in huis, maar toch kon Union-aanvoerder Teddy Teuma hem twee keer vloeren. Een uur na de wedstrijd was hij nog steeds enorm ontgoocheld.

1 reactie

 • Patrick De Cruyenaere

  2 maanden geleden
  De doelman van KVK zal dit seizoen nog veel werk mogen opknappen. Marco Ilic kan zeker hogerop. KVK zal de komende weken weten waar ze aan toe zijn ik hoop dat het geen degradatie voetbal zal worden. Het bestuur zal toch dringend degelijke versterking moeten binnenhalen.
 1. Olivier Deman scoorde bij nationale beloften en wil dat nu ook doen voor Cercle Brugge op AA Gent: “Dubbel doel”
  voetbal jupiler pro league

  Olivier Deman scoorde bij nationale beloften en wil dat nu ook doen voor Cercle Brugge op AA Gent: “Dubbel doel”

  Terwijl op Cercle Brugge onder de nieuwe T1 Miron Muslic de heropstanding werd voorbereid, vertoefde Olivier Deman tien dagen bij de nationale beloftenploeg. Hij scoorde tegen Nederland, en keerde daardoor met een goed gevoel terug naar de Vereniging. “Met uitmatchen op Gent en Union staan we weer voor een zwaar tweeluik, maar in België kan je elke match winnen.”
 2. Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”
  voetbal jupiler pro league

  Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”

  De moeizame 1-3-bekerzege tegen Eendracht Aalst zal in het Westelse Kuipje snel uit het collectieve geheugen gewist worden. De focus werd na de kwalificatie immers meteen weer op het volgende competitieduel gelegd. Als Westerlo de stap richting linkerkolom wil zetten, mag er zaterdag thuis tegen rode lantaarn Zulte Waregem niet met de punten gemorst worden.