Marko Ilic en zijn ploeggenoten zijn door het dolle heen na de overwinning tegen AA Gent.
Volledig scherm
Marko Ilic en zijn ploeggenoten zijn door het dolle heen na de overwinning tegen AA Gent. © Photo News

Marko Ilic is wederom enorm belangrijk voor KV Kortrijk: “Het enige wat telt voor mij is de ploegprestatie”

Voetbal 1AKV Kortrijk heeft AA Gent met het kleinste verschil verslagen en herpakte zich zo na een zwakke prestatie tegen OH Leuven. Marko Ilic hield al voor de vierde keer dit seizoen zijn netten schoon. De Servische goalie van KVK pakte uit met verschillende goede reddingen en bezorgde de Veekaa zo de overwinning. 

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoenszege: “We kunnen nog heel wat vooruitgang boeken”
  voetbal derde provinciale A

  Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoensze­ge: “We kunnen nog heel wat vooruit­gang boeken”

  Het heeft even geduurd, maar na zeven speeldagen heeft SV Diksmuide B een eerste seizoenszege eindelijk te pakken in derde provinciale A. En wat voor een: het stuurde Adinkerke met het schaamrood op de wangen naar huis met een vooroorlogse 13-0-zege. Welgekomen ademruimte voor de ploeg van aanvoerder Len Dejaegher, die dit weekend naar de ongeslagen leider Lombardsijde trekt.
 2. Brecht Capon (KV Oostende) duidelijk na 1-0-nederlaag op Kortrijk: “Redden het niet elke week met louter 20 goeie minuten”
  Oostende

  Brecht Capon (KV Oostende) duidelijk na 1-0-nederlaag op Kortrijk: “Redden het niet elke week met louter 20 goeie minuten”

  KV Oostende zag op bezoek bij KV Kortrijk een einde komen aan een reeks van vier ongeslagen matchen. Terwijl tegen Sint-Truiden (1-1) en Cercle Brugge (2-1) ondanks matig voetbal toch nog punten werden gehaald, liep het tegen ‘Veekaa’ fout af: 1-0. “We zullen het niet elke week redden met louter en alleen 20 goeie minuten", zucht rechtsachter Brecht Capon.