Markel Brown is hersteld van zijn hamstringblessure en klaar voor zijn Europees debuut tegen Kiev.
Volledig scherm
Markel Brown is hersteld van zijn hamstringblessure en klaar voor zijn Europees debuut tegen Kiev. © Mpics

Markel Brown en Antwerp Giants zijn klaar voor Europees duel met Kiev: “Spelen tegen LeBron James, Stephen Curry en Kobe Bryant blijft een onvergetelijke ervaring”

BASKETBAL EUROPE CUPGeen wedstrijden in de BNXT-League, maar wel in Europa. Telenet Giants Antwerp begint aan de tweede groepsfase, de Last 16, van de Fiba Europe Cup met een verplaatsing naar Kiev. De ploeg uit de Oekraïense hoofdstad sloot de eerste ronde af als groepswinnaar.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Het onthutsende verhaal van Wolfgang Reip over zijn ziekte hyperacusis: “Ik ben nog een schaduw van wie ik was”
  autosport

  Het onthutsen­de verhaal van Wolfgang Reip over zijn ziekte hyperacu­sis: “Ik ben nog een schaduw van wie ik was”

  Wolfgang Reip ontpopte zich goed tien jaar geleden van gamer tot professioneel racer en stond in 2014 zelfs aan de start van de 24 uur van Le Mans om een jaar later kampioen te worden in de gerenommeerde Blancpain GT Series. Niet lang daarna stokte zijn carrière in de autosport echter en vandaag luidt zijn boodschap op zijn sociale media: “Ik ben gehandicapt.” Het relaas van een droom die een nachtmerrie werd.
 2. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) wil ongeslagen reeks van acht duels voortzetten: “Westerlo is nochtans taaie klant”
  voetbal 1B

  Trainer Vincent Euvrard (RWDM) wil ongeslagen reeks van acht duels voortzet­ten: “Westerlo is nochtans taaie klant”

  RWDM zit in een positieve spiraal. In zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar pakte de ploeg van trainer Euvrard haar derde zege op rij en ze is al acht competitiewedstrijden op rij ongeslagen. De laatste nederlaag dateert intussen van 17 oktober 2021. Dat is al meer dan drie maanden geleden. Ze verloor toen met 1-2 tegen Westerlo, dinsdagavond de tegenstander.