Marius Noubissi viert zijn doelpunt tegen AA Gent.
Volledig scherm
Marius Noubissi viert zijn doelpunt tegen AA Gent. © Photo News

Marius Noubissi is opnieuw fit en belangrijk voor Beerschot: “Blij dat ik de ploeg aan punt kon helpen”

Voetbal 1AGoed nieuw voor de supporters van Beerschot: Marius Noubissi is stilaan back in business. De 24-jarige spits uit Kameroen scoorde op AA Gent zijn eerste goal sinds 20 januari en maakte zo een symbolisch einde aan een lange periode vol blessureleed. “Ik ben erg blij dat ik de ploeg alsnog aan een punt kon helpen”, aldus Noubissi.

 1. Steven Casteele loopt knap PR op halve marathon in Wevelgem: “Toch nog veel werk richting het veldloopseizoen”
  ATLETIEK

  Steven Casteele loopt knap PR op halve marathon in Wevelgem: “Toch nog veel werk richting het veldloop­sei­zoen”

  Zondag werd in Wevelgem de achtste editie Alpro Leiemarathon afgewerkt. De wedstrijd over 42,195 km werd gewonnen door uitgeweken Bruggeling Bart Simoens in een tijd van 2u39.02, maar het was vooral de halve marathon die voor spektakel zorgde. Thuisloper Steven Casteele (27) moest in de sprint nipt de duimen leggen voor de Nederlander Filmon Tesfu. Met zijn tijd van 1u04.30 zette Casteele wel een stevig persoonlijk record neer. “Ik hem mezelf aangenaam verrast”, klinkt het.
 2. Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstander: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”
  autosport

  Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstan­der: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”

  Ugo de Wilde heeft ei zo na de 43ste editie van de 24 uur van Zolder op zijn naam geschreven, maar een fout van een tegenstander maakte dat de jongeman uit Zaventem niet eerste maar tweede eindigde. Na meer dan de helft van de race in Zolder op kop te hebben gereden, verdienden De Wilde en zijn team McDonald’s Racing by Comtoyou beter.