Mario Willems jumpte op de Markt van Deinze de laatste meters over Joran Wyseure (links) en Fabio Porco (rechts).
Volledig scherm
Mario Willems jumpte op de Markt van Deinze de laatste meters over Joran Wyseure (links) en Fabio Porco (rechts). © Robby Verdickt

Mario Willems (48!) wint twee koersen in drie dagen: “Op mijn leeftijd voelt dat een beetje vreemd aan”

Wielrennen elite zonder contractTwee zeges in drie dagen! De 48-jarige Mario Willems kan het nog altijd. Maandag zette hij de koers in Lierde naar zijn hand, woensdagavond won hij de avondwedstrijd in Deinze. Koersen onder de vlag van Cycling Vlaanderen wel te verstaan, niet bij een nevenbond.

  1. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
    voetbal derde provinciale B

    SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

    In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.