Mario Willems jumpte op de Markt van Deinze de laatste meters over Joran Wyseure (links) en Fabio Porco (rechts).
Volledig scherm
Mario Willems jumpte op de Markt van Deinze de laatste meters over Joran Wyseure (links) en Fabio Porco (rechts). © Robby Verdickt

Mario Willems (48!) wint twee koersen in drie dagen: “Op mijn leeftijd voelt dat een beetje vreemd aan”

Wielrennen elite zonder contractTwee zeges in drie dagen! De 48-jarige Mario Willems kan het nog altijd. Maandag zette hij de koers in Lierde naar zijn hand, woensdagavond won hij de avondwedstrijd in Deinze. Koersen onder de vlag van Cycling Vlaanderen wel te verstaan, niet bij een nevenbond.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Alan Haydock staat met Ninove voor lastige verplaatsing naar Petegem: “Niet euforisch, wel heel tevreden als coach”
  voetbal tweede nationale A

  Alan Haydock staat met Ninove voor lastige verplaat­sing naar Petegem: “Niet euforisch, wel heel tevreden als coach”

  Omwille van het WK wielrennen wordt de topper tussen Sparta Petegem en KVK Ninove zaterdagavond al afgewerkt. Normaal speelt de thuisploeg altijd op zondag. De groenhemden zakken vol vertrouwen naar de Deinzese deelgemeente af na hun recente negen op negen. Meer zelfs, als het van coach Alan Haydock afhangt gaat zijn ploeg opnieuw vol voor de drie punten. “Speculeren op een punt is voor mij geen optie”, aldus Haydock.