Mario Nobels leidde Wijgmaal in 2019 bijna naar eerste nationale via de eindronde, na het vertrek van Rocky Peeters.
Volledig scherm
Mario Nobels leidde Wijgmaal in 2019 bijna naar eerste nationale via de eindronde, na het vertrek van Rocky Peeters. © Jorghé Van Hecke

Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrainerschap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”

voetbal tweede nationale BGezien de omstandigheden deed Olympia Wijgmaal het niet onaardig tegen KVK Tienen afgelopen zondag, aangezien de trainersstaf amper aan elf fitte spelers geraakte. Die staf en bij uitbreiding de sportieve cel is ondertussen al bezig met het huiswerk voor volgend seizoen, zeker nu met huidig T2 Mario Nobels de nieuwe trainer gekend is.

  1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
    Handbal

    Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

    In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.