Mario Cassimon: “Eenmaal dat we een wedstrijd winnen, zal volgens mij het vertrouwen er terug zijn.”
Volledig scherm
Mario Cassimon: “Eenmaal dat we een wedstrijd winnen, zal volgens mij het vertrouwen er terug zijn.” © Patrick Vertommen

Mario Cassimon moet Tervuren-Duisburg uit het slop trekken: “Spelersgroep mist vooral vertrouwen”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEersteprovincialer Tervuren-Duisburg moet na een slechte seizoenstart - 0 op 18 - de rug rechten. Trainer Laurent Dricot werd de laan uitgestuurd. Mario Cassimon heeft de taak gekregen om de Tervurenaren onderaan het klassement weg te krijgen.

 1. Jeffe Landuyt (SV Belisia): “Mijn doelpunt is goed voor een belangrijke driepunter”
  voetbal tweede nationale B

  Jeffe Landuyt (SV Belisia): “Mijn doelpunt is goed voor een belangrij­ke driepunter”

  Gezien Belisia en Hasselt op zondagmiddag hun derby afwerkten en alle andere wedstrijden reeds zaterdagavond gespeeld werden, was vooraf het belang van deze ontmoeting meteen in te schatten. “Niet onbelangrijk dus om toch een driepunter mee te pakken”, vertelt de maker van het enige doelpunt, Jeffe Landuyt. “Voetballend zit dit Hasselt goed in mekaar, had onze trainersstaf vooraf gemeld. Zaak was dan ook om een doelpuntje te scoren en het achterin goed gesloten te houden. Achteraf bekeken, hebben we onze opdracht dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.”
 1. Maïco Gerritsen scoort tegen Berlaar-Heikant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”
  voetbal derde nationale B

  Maïco Gerritsen scoort tegen Ber­laar-Hei­kant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”

  Lille United heeft zaterdagavond in derde nationale B de kans niet laten liggen om orde op zaken te zetten. Na één op zes, en de verloren topper op het veld van Racing Mechelen, haalde aanvoerder Stig Cools en zijn ploegmaats zwaar uit tegen Berlaar Heikant. Na de 5-0-zege omarmde de Kempische fusieclub de kaap van dertig doelpunten.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 3. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.