Sfeer bij VC Wingene na de 6-1-zege tegen Torhout B.
Volledig scherm
Sfeer bij VC Wingene na de 6-1-zege tegen Torhout B. © VC Wingene / RV

Marino Gruyaert (VC Wingene): “Ongeslagen, maar toch de voetjes op de grond houden”

voetbal vierde provinciale B37 op 39: het tussenbilan van VC Wingene in vierde provinciale B. Het jeugdige team is een knap verhaal aan het schrijven en ook trainer Marino Gruyaert, aan zijn derde seizoen bij VC Wingene toe, geniet van de hoogconjunctuur.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfinale tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvechten”
  Lotto Volley Liga

  Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfina­le tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvech­ten”

  Greenyard Maaseik speelt op 8 en 15 februari in de kwartfinale van de CEV Cup tegen Roeselare. Een Belgische klassieker in een Europese context. “Op 11 februari staat ook nog eens de competitiematch tegen de West-Vlamingen op het programma. Drie keer op een rij dus”, klinkt het in Maaseik. Te veel van het goede? Allicht, maar daar hebben de Europese regels geen rekening mee gehouden.