Marilyn Van Brempt met coach Nancy Feber. Het wordt uitkijken naar het U12 Festival op Mallorca.
Volledig scherm
Marilyn Van Brempt met coach Nancy Feber. Het wordt uitkijken naar het U12 Festival op Mallorca. © WWT

Marilyn Van Brempt is nationaal jeugdkampioene: “Under 12 Festival op Mallorca wordt mooie bekroning”

TennisHet voorbije weekend werd op de banen van TC Tennissimo in Luik de eindronde van het Belgian Junior Circuit afgewerkt. Antwerpen veroverde één nationale jeugdtitel. Het was Marilyn Van Brempt (TC Gym) die in de reeks tot 13 jaar aan het feest was. Bij de meisjes tot 11 jaar geraakte Jade Van Baelen (Forest Hills) tot in finale.

 1. Astrid Dierckx naar WK padel in Qatar: “Ik begin altijd met enthousiasme aan een nieuwe sport”
  Padel

  Astrid Dierckx naar WK padel in Qatar: “Ik begin altijd met enthousias­me aan een nieuwe sport”

  Astrid Dierckx is één van de acht speelsters die ons land mag vertegenwoordigen op het WK padel van midden november in Qatar. Dierckx proefde van heel wat sporten: van onder meer tennis en korfbal, ging het naar beachtennis en nu dus padel. Sedert vorig jaar vormt ze met An-Sophie Mestach een vast duo. “Ik probeer zo goed mogelijk voor te bereiden, An-Sophie smasht af”, lacht Dierckx.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.