Marie Van Caesbroeck zette van Anderlecht naar Eendracht Aalst Ladies een stap terug omwille van haar job.
Volledig scherm
Marie Van Caesbroeck zette van Anderlecht naar Eendracht Aalst Ladies een stap terug omwille van haar job. © Kenneth Demaret / RV

Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

voetbal super leagueMarie Van Caesbroeck behaalde met RSC Anderlecht vier landstitels in vijf jaar tijd en dit seizoen levert ze met Eendracht Aalst Ladies een verwoede strijd om van de laatste plaats weg te geraken. Nu zaterdag moet ze het tegen haar ex-club opnemen met de opdracht een nieuwe afstraffing te vermijden, want tot dusver zijn de topploegen een maatje te groot voor de Ajuinen.

 1. Lastige trip voor Daniel Schmidt en STVV: “We gaan naar Anderlecht om ons vel duur te verkopen”
  voetbal jupiler pro league

  Lastige trip voor Daniel Schmidt en STVV: “We gaan naar Anderlecht om ons vel duur te verkopen”

  De thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk bleef nog enkele dagen nazinderen bij de voetballiefhebbers. Er waren immers de strafschopfases die veel besproken werden. STVV hield met een nipte zege de drie punten in het Daio Wasabi Stadium en dat was grotendeels te danken aan een knappe prestatie van doelman Daniel Schmidt. STVV kan aanspraak maken op een play-off 2-ticket, maar krijgt zondag een lastige trip voorgeschoteld naar Anderlecht.
 2. ARB Hamme is misnoegd over gelijkspel tegen Malle: wellicht toch voldoende voor het behoud in eerste klasse
  Futsal eerste nationale

  ARB Hamme is misnoegd over gelijkspel tegen Malle: wellicht toch voldoende voor het behoud in eerste klasse

  De degradatiekraker tussen ARB Hamme en Krijnen Malle eindigde op een 3-3-gelijkspel. Wie onderaan staat, schiet in principe niet bijster veel op met een punt. Hoewel men bij Hamme weinig opgezet was met de puntendeling, doen de Oost-Vlamingen wellicht toch de beste zaken in de rangschikking. Hamme telt intussen acht punten meer dan ‘degradant’ Bilzen.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.