Marie-Hélène Verlinden (2) is nog tot mei aan de slag bij het Amerikaanse Louisiana Tech, maar keert nadien terug naar ons land om bij Saturnus Michelbeke aan de slag te gaan. Het is al de tweede Belgische die Saturnus terughaalt uit de States.
Volledig scherm
Marie-Hélène Verlinden (2) is nog tot mei aan de slag bij het Amerikaanse Louisiana Tech, maar keert nadien terug naar ons land om bij Saturnus Michelbeke aan de slag te gaan. Het is al de tweede Belgische die Saturnus terughaalt uit de States. © RV

Marie-Hélène Verlinden kijkt na vier jaar Amerika enorm uit naar terugkeer in de Liga: “Ik ben op en top gemotiveerd”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENDoordat de kloof met de huidige nummer zeven in het klassement, Antwerpen, intussen al acht punten bedraagt, heeft Saturnus Michelbeke dit seizoen nog maar weinig te winnen of te verliezen. Na zes verliesbeurten op rij krijgt het team van coach Frankart zaterdagavond dé kans om eindelijk nog eens een driepunter te pakken. Rode lantaarn Tchalou komt immers op bezoek in sporthal Averbo. De Walen wonnen nog geen enkele wedstrijd tot nog toe. “Nu moet het echt wel gebeuren”, klinkt het bij meerdere speelsters.

 1. Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”
  Play
  Club Brugge
  22

  Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”

  0:35
 2. Evenepoel bereidde zich maniakaal voor op de Giro, blijkt in docureeks ‘Ik ben Remco’: “Verrast over progressie die ik al gemaakt hebt”
  Play
  Giro

  Evenepoel bereidde zich maniakaal voor op de Giro, blijkt in docureeks ‘Ik ben Remco’: “Verrast over progressie die ik al gemaakt hebt”

  13:05