Het bestuur van VW Hamme kan gebruik maken van een splinternieuwe tractor.
Volledig scherm
Het bestuur van VW Hamme kan gebruik maken van een splinternieuwe tractor. © Geert De Rycke

Marcel Van Mele gaat met Hamme in Lede op zoek naar plaats in top vijf: “We groeien opnieuw op alle gebied”

Voetbal Derde Nationale AHet gaat goed met Hamme. Op vijf speeldagen van het einde van de competitie staat de ploeg samen met Erpe-Mere op een gedeelde vijfde plaats. Zondag gaat men op bezoek bij Jong Lede. Die ploeg staat samen met La Rhodienne-De Hoek op de voorlaatste plaats. Geen steek laten vallen is dus de boodschap om zich bovenaan te handhaven.

 1. De Panne zegeviert in kelderkraker tegen Roeselare-Daisel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”
  PREMIUM
  voetbal derde provinciale B

  De Panne zegeviert in kelderkra­ker tegen Roeselare-Dai­sel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”

  RC De Panne heeft met een 4-1-zege tegen rechtstreeks concurrent SK Roeselare-Daisel B een cruciale zege geboekt in de strijd om het behoud. De kustploeg verlaat zo de voorlaatste plaats en wipt over de Roeselarenaars naar de veertiende plaats in derde provinciale B, met één punt voorsprong op haar naaste concurrent. Kruiseke blijft afgetekend laatste.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.