Marc Noë was eerder al assistent van Marc Brys. Dit weekend is clubman Noë Beerschots T1 ad interim.
Volledig scherm
Marc Noë was eerder al assistent van Marc Brys. Dit weekend is clubman Noë Beerschots T1 ad interim. © Gmax

Marc Noë is T1 ad interim bij Beerschot: vak- en clubman treedt even uit de schaduw

Voetbal 1ANa het ontslag van Peter Maes treedt Beerschotman in hart en nieren Marc Noë (58) even uit de schaduw. De gereputeerde Kielse jeugdopleider zal in Oostende op de bank zitten als interim-trainer. Een interview met Noë kunnen we hier niet aanbieden wegens een tijdelijke persstop op het Kiel. Een portret van de man wel.

 1. Jan Meertens (Achel) verwacht een interessante competitie: “We zijn sterker geworden, maar de rest is dat ook”
  Volleybal Liga A

  Jan Meertens (Achel) verwacht een interessan­te competitie: “We zijn sterker geworden, maar de rest is dat ook”

  Tectum Achel begint zaterdag aan de competitie op het veld van Aalst. De Noord-Limburgers trokken zes nieuwkomers aan. Op papier lijkt de kern versterkt en daar is coach Jan Meertens het mee eens. “De ploeg is inderdaad een stuk sterker dan vorig seizoen, maar dat geldt ook voor heel wat andere ploegen. Het zal een hele klus worden om beter te doen dan de vijfde plaats van vorig seizoen. Intussen trainen we ook tijdens de namiddag en dat is ook een enorme verbetering”, vertelt Meertens.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Kevin Van Haesendonck ontvangt met City Pirates ex-club Berchem in Antwerpse derby: “We willen aan reeks bouwen”

  Kevin Van Haesendon­ck ontvangt met City Pirates ex-club Berchem in Antwerpse derby: “We willen aan reeks bouwen”

  City Pirates boekte vorige week een belangrijke en deugddoende overwinning op bezoek bij hekkensluiter Pepingen-Halle, 1-2 werd het. Dankzij de driepunter houden de troepen van Kevin Van Haesendonck aansluiting met de linkerkolom en komend weekend hopen ze dan ook verder afstand te nemen van de onderste regionen. Dat moet dan in de altijd sfeervolle derby tegen de buren uit Berchem. Nog steeds een speciale wedstrijd voor Van Haesendonck.