Trainer Marc Grosjean weet dat winnen bij FCV Dender, waar hij ooit trainer was, voor SK Deinze een absolute must is.
Volledig scherm
Trainer Marc Grosjean weet dat winnen bij FCV Dender, waar hij ooit trainer was, voor SK Deinze een absolute must is. © Photo News

Marc Grosjean met Deinze naar Dender: “Wordt totaal andere partij dan die tegen Beerschot en Club NXT”

voetbal challenger pro leagueDoor de zege van Lierse Kempenzonen zaterdagavond thuis tegen Beerschot (1-0) zijn de kansen van SK Deinze om alsnog een ticket voor de promotie play-offs te pakken wat bemoeilijkt. Uit bij Dender en thuis tegen RSCA Futures zes op zes pakken blijft de eerste vereiste.

 1. Rupel Boom ondanks man meer in slotkwartier onderuit tegen Olympique Charleroi (1-3): “Elke match is er vanaf nu een van de laatste kans”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Rupel Boom ondanks man meer in slotkwar­tier onderuit tegen Olympique Charleroi (1-3): “Elke match is er vanaf nu een van de laatste kans”

  Afgelopen woensdag pakte Rupel Boom nog een hoopgevend punt na een spectaculaire remonte tegen Francs Borains (4-4), maar dat gevoel van euforie maakte zaterdagavond opnieuw plaats voor zware ontgoocheling. De Steenbakkers kwamen tegen de gang van het spel in op achterstand tegen Olympique Charleroi, maar Bah maakte nog verdiend gelijk op slag van rust. Toen de bezoekers op het uur met een mannetje minder verder moesten, leek alles in het voordeel van de thuisploeg uit te gaan draaien, maar in het slotkwartier ging het alsnog fout, 1-3 was de eindstand.
 2. KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provinciale na thuisnederlaag tegen Wielsbeke. Doelpuntenmaker Vincent Van Steenwinkel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”
  PREMIUM

  KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provincia­le na thuisneder­laag tegen Wielsbeke. Doelpunten­ma­ker Vincent Van Steenwin­kel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”

  KFC Eppegem verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Wielsbeke. Rechtsachter Vincent Van Steenwinkel bracht rood-groen nog wel op voorsprong, zijn eerste van het seizoen, maar zoals zo vaak zag het de tegenstander toch nog zegevieren. Met een achterstand van tien punten op een barrageplaats met nog drie matchen te gaan, is Eppegem sinds dit weekend ook officieel zeker van degradatie naar eerste provinciale.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.