"Onze fans waren tegen Seraing als een échte twaalfde man. Spelers en staf genoten er van", zegt coach Marc Brys. Dit beeld bewijst dat.
Volledig scherm
"Onze fans waren tegen Seraing als een échte twaalfde man. Spelers en staf genoten er van", zegt coach Marc Brys. Dit beeld bewijst dat. © Photo News

Marc Brys (OHL) voor oefenstage in het Spaanse La Finca: “Het is goed dat onze kern volledig is en dat iedereen fit is”

voetbal jupiler pro leagueBij OHL werden de trainingen hervat na een tiendaagse break. Maandagochtend vertrekken de sportieve en medische staf, een aantal begeleiders en 28 spelers op oefenstage in het Spaanse La Finca. Vooraf blikt Marc Brys terug op de eerste competitiehelft. En hij zwaait met lof voor de Leuvense fans.

  1. De Olympische Spelen van 2008, waar het allemaal begon voor de ‘Gouden Generatie’: “Zij gaven het Belgische voetbal weer hoop”
    PREMIUM
    RODE DUIVELS

    De Olympische Spelen van 2008, waar het allemaal begon voor de ‘Gouden Generatie’: “Zij gaven het Belgische voetbal weer hoop”

    Enkel met een zege van de Rode Duivels donderdag op het WK tegen Kroatië kennen we straks niet het einde van de Gouden Generatie. Wij keerden terug naar de kiem van het straffe tijdperk: de Olympische Spelen in Peking 2008 als eerste lichtpunt in een diepe Belgische duisternis: “Alsof het kleine België in het voetbal opeens weer bestond.”