Marc Brys.
Volledig scherm
Marc Brys. © Photo News

Marc Brys (OHL) onderschat STVV niet: “Voor een ploeg uit de rechterkolom spelen zij wel echt goed hoor”

Voetbal 1AMarc Brys ontvangt met STVV morgenavond opnieuw een ex-club. De coach van OHL kan rekenen op een gemotiveerde (en volledig fitte) spelerskern, na dat punt op Standard. Toch is hij op z'n hoede voor de efficiëntie van de Kanaries.

 1. Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevestiging dat we collectief sterk zijn”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevesti­ging dat we collectief sterk zijn”

  De bovenste helft van het klassement in eerste provinciale heeft eerder weg van een doolhof. Dat heeft te maken met de twee uitgestelde wedstrijden, die Wezel de komende weken moet afwerken. Berg en Dal gaat intussen op zijn elan door. Al kroop het dit weekend in Antonia door het oog van de naald. Na de late gelijkmaker van de thuisploeg trok Wouter Smeets in de slotminuut de achtste zege voor Meerhoutse formatie over de streep (2-3).
 1. Na een draw tegen Melsele ziet Fanny Schamp Anzegem nu winnen in Stekene: “Wie meent zich boven de ploeg te kunnen stellen komt er niet meer in”
  VOETBAL DERDE NATIONALE A

  Na een draw tegen Melsele ziet Fanny Schamp Anzegem nu winnen in Stekene: “Wie meent zich boven de ploeg te kunnen stellen komt er niet meer in”

  SV Anzegem zat enkele weken geleden in een moeilijk parket. Drie keer werd een duel met een haalbare kaart met verlies afgesloten. Vorige week pakte Anzegem tegen Melsele al een punt en vorige zondag gingen de mannen van T1 Fanny Schamp Stekene kloppen (1-2). “Een deugddoende overwinning”, weet de trainer van de rood-gelen.
 2. Roeselare begint in Friedrichshafen aan twintigste campagne in de Champions League: “Direct van moeten”
  Volleybal Champions League

  Roeselare begint in Friedrichs­ha­fen aan twintigste campagne in de Champions League: “Direct van moeten”

  Knack Roeselare begint woensdag aan de 33ste Europese campagne. De West-Vlamingen staan voor de twintigste keer in de Champions League. De ploeg van Steven Vanmedegael start met een uitwedstrijd in Friedrichshafen, aan de boorden van de Bodensee. Met twee verliesmatchen, Menen en Maaseik, moet Roeselare stevig schakelen. “We gaan voor minstens de tweede plaats en daarvoor is Friedrichshafen een belangrijke opener”, klinkt het in Schiervelde.
 3. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.