De jonge verdediger Toon Raemaekers, hier in duel met Denkey van Cercle Brugge, verlaat eind dit seizoen OHL voor KV Mechelen.
Volledig scherm
De jonge verdediger Toon Raemaekers, hier in duel met Denkey van Cercle Brugge, verlaat eind dit seizoen OHL voor KV Mechelen. © PN

Marc Brys (OHL): “Beerschot een moeilijke en gevaarlijke match”

Voetbal 1AMet duels tegen haalbare kaarten Beerschot, Zulte Waregem en Oostende voor de boeg, kan en wil  OHL een vervolg breien aan de zes op zes die het pakte voor de winterstop. En oprukken richting plaats acht in de stand, goed voor een play-off 2-ticket. Marc Brys hoopt het, maar waarschuwt voor te voorbarig optimisme.

  1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
    Handbal

    Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

    In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.