Nu Thomas Henry vrijwel zeker vertrekt, wordt de 19-jarige Arthur Allemeersch, hier in duel met Charleroiverdediger Vranjes, voorlopig de enige diepe spits van OHL.
Volledig scherm
Nu Thomas Henry vrijwel zeker vertrekt, wordt de 19-jarige Arthur Allemeersch, hier in duel met Charleroiverdediger Vranjes, voorlopig de enige diepe spits van OHL. © Belga

Marc Brys: “Hoe langer transfers uitblijven, hoe moeilijker het is om een ploeg te vormen”

voetbal 1AOHL won de voorbije week oefenduels tegen eersteprovincialer Huldenberg (7-1) en tweede(amateur)klasser Wijgmaal (5-1). Telkens met een soort noodploeg. Want vijf dagen voor aanvang van de oefenstage in Nederland, is er nog niet één inkomende transfer. Terwijl er een stuk of tien nieuwkomers nodig zijn.

  1. Glenn Neven (Lommel SK): “Laatste druk weekend als voorbereiding op de competitiestart”
    Voetbal 1B

    Glenn Neven (Lommel SK): “Laatste druk weekend als voorberei­ding op de competitie­start”

    De competitiestart is niet meer ver af. Dit weekend moet Lommel SK nog twee keer aan de slag met op vrijdagavond om 19u een thuiswedstrijd tegen buur Dessel Sport. Zaterdag om 16u30 is er de laatste oefenwedstrijd in en tegen het Nederlandse RKC Waalwijk. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat coach Liam Manning kan rekenen op zijn verdediging. Rots in de branding is de ervaren klasbak Glenn Neven (31) die aan zijn negende seizoen is begonnen aan de Gestelsedijk.