Manuel Osifo vocht verschillende duels uit met Joao Klauss van Standard en deed het prima op de rechtsachter.
Volledig scherm
Manuel Osifo vocht verschillende duels uit met Joao Klauss van Standard en deed het prima op de rechtsachter. © Photo News

Manuel Osifo (KV Oostende) beleeft geslaagd basisdebuut: “Aan mij om te tonen dat ik het kan”

OostendeKV Oostende verliet Sclessin met een stevige vloek: een discutabel tegendoelpunt en dito rode kaart, en enkele (halve) mogelijkheden niet goed benut. Toch viel er ook positief nieuws te rapen. Neem nu de eerste basisplaats van Manuel Osifo. Het Oostendse jeugdproduct, afgelopen zomer pas 18 jaar geworden, trok prima zijn streng op een voor hem ongewone positie rechts achteraan. “Ik wil de coach bedanken voor het vertrouwen.”

 1. Loes Van Mullem (Eendracht Aalst Ladies): “Goed dat we ons nu uitsluitend op het voetbal kunnen concentreren”
  vrouwenvoetbal super league

  Loes Van Mullem (Eendracht Aalst Ladies): “Goed dat we ons nu uitslui­tend op het voetbal kunnen concentre­ren”

  Eendracht Aalst Ladies hervat de competitie nu zaterdag tegen hekkensluiter White Star Woluwe. Omdat het A-terrein in het Pierre Cornelisstadion een opknapbeurt kreeg tijdens de winterstop was het de bedoeling dat het duel in het Fallonstadion van Woluwe zou doorgaan, maar de Belgische voetbalbond oordeelde dat het thuisvoordeel afstaan competitievervalsing zou zijn. Daarom gaat de wedstrijd nu toch in Aalst door.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.