Manon Depuydt moest in Lier vooral opboksen tegen een felle tegenwind: “Wedstrijdritme opdoen is momenteel het belangrijkste.”
Volledig scherm
Manon Depuydt moest in Lier vooral opboksen tegen een felle tegenwind: “Wedstrijdritme opdoen is momenteel het belangrijkste.” © BELGA

Manon Depuydt tevreden na seizoensdebuut: “Weersomstandigheden lieten geen scherpe chrono’s toe”

ATLETIEKZaterdagnamiddag werd in Lier de tweede micromeeting van de Vlaamse Atletiekliga afgewerkt. Door de regen en de felle wind werden er weinig echte topprestaties geleverd. Manon Depuydt (24) maakte er haar seizoensdebuut en klokte 12.19 op de 100m en 24.47 op de 200m. “Gezien de moeilijke omstandigheden ben ik tevreden met mijn prestaties”, klinkt het.

 1. Peter Devos en FC Gullegem sluiten eerste luik voorbereiding af met gelijkspel: “Vrije grote kans dat een aantal beloften zal doorschuiven”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Peter Devos en FC Gullegem sluiten eerste luik voorberei­ding af met gelijkspel: “Vrije grote kans dat een aantal beloften zal doorschui­ven”

  Tweedenationaler FC Gullegem sloot het eerste luik van de voorbereiding zaterdag thuis af met een oefenwedstrijd tegen eersteprovincialer Eendracht Wervik (1-1). Bij het team van voorzitter Jan Hanssens haakt nieuwkomer Louis Coetsier verrassend af. Middenvelder Louis Coetsier (23) was na een seizoen bij derdenationaler SV Anzegem, teruggekeerd naar de Poezelhoek.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!