Op de EAP meeting  in Nijvel werd Manon Depuydt (r.) derde op de 200m in 23.69. De overwinning ging naar een ontketende Cynthia Bolingo (l.) in 22.79.
Volledig scherm
Op de EAP meeting in Nijvel werd Manon Depuydt (r.) derde op de 200m in 23.69. De overwinning ging naar een ontketende Cynthia Bolingo (l.) in 22.79. © BELGA

Manon Depuydt stilaan op dreef na moeilijk seizoensbegin: “Ik hoop op het BK mijn beste vorm te benaderen”

ATLETIEKZaterdag werd in Nijvel een meeting uit het internationale EAP-circuit georganiseerd. Manon Depuydt liep er op de 200m in sterk gezelschap naar 23.69. Op de 400m snelde de atlete uit De Haan solo naar 54.19. “Ik hoop het het BK mijn beste niveau te benaderen”, klinkt het.

  1. Nieuwbakken coach Gunter Arijs ziet E. Houtem uur standhouden tegen tweedenationaler: “In positieve zin verrast door ploeg”
    voetbal tweede provinciale B

    Nieuwbak­ken coach Gunter Arijs ziet E. Houtem uur standhou­den tegen tweedenati­o­na­ler: “In positieve zin verrast door ploeg”

    Onder het toeziend oog van hun nieuwbakken coach Gunter Arijs en met amper een dikke week training in de benen werkte tweedeprovincialer Eendracht Houtem dinsdagavond een meer dan verdienstelijke eerste oefenwedstrijd af tegen tweedenationaler Zelzate. Geel-zwart hield meer dan een uur stand en ging pas in de slotfase en na vele wissels onderuit met 0-3. “Ik ben positief verrast”, gaf Arijs dan ook toe na afloop.