Manon Depuydt (r.) klokte in Liévin 7.63 op de 60m en 24.17 op de 200m: “Het was een soort trainingswedstrijd, maar het deed wel deugd om nog eens de spikes aan te binden.”
Volledig scherm
Manon Depuydt (r.) klokte in Liévin 7.63 op de 60m en 24.17 op de 200m: “Het was een soort trainingswedstrijd, maar het deed wel deugd om nog eens de spikes aan te binden.” © Geert De Rycke

Manon Depuydt maakt indoordebuut in het Franse Liévin: “Ik wou deze kans niet laten liggen”

ATLETIEKZaterdag zakte Manon Depuydt (ACME) samen met een aantal andere Belgische atleten naar het Franse Liévin af voor een indoorwedstrijd. Op de 60m klokte ze af na 7.63 en op de 200m liet ze een tijd van 24.17 optekenen. “Ik zit volop in de examenperiode, maar ik wou deze wedstrijd absoluut meepikken”, klinkt het.

 1. Saturnus Michelbeke haalt met Marie-Hélène Verlinden tweede Belgische versterking terug uit de States: “Hebben gestalte nodig”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Saturnus Michelbeke haalt met Ma­rie-Hélè­ne Verlinden tweede Belgische verster­king terug uit de States: “Hebben gestalte nodig”

  Na de wanprestatie tegen Oudegem rechtte Saturnus Michelbeke woensdagavond de rug tegen VDK Gent. De speelsters van coach Frankart pakten zelfs de eerste set in de derby, maar konden het hoge niveau geen volledige wedstrijd aanhouden. Saturnus streed voor wat het waard was met een sterke Goele Van Den Ouweland. Puntenwinst zat er evenwel niet in zodat de ploeg op de voorlaatste plaats blijft hangen. Het meest opvallende nieuws raakte na afloop bekend. Saturnus haalt immers volgend seizoen een tweede Belgische versterking terug uit Amerika.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"