Maïco Gerritsen, hier in duel met Wout Kerckhofs van Racing Mechelen, schoot tegen Berlaar Heikant weer met scherp.
Volledig scherm
Maïco Gerritsen, hier in duel met Wout Kerckhofs van Racing Mechelen, schoot tegen Berlaar Heikant weer met scherp. © Mpics

Maïco Gerritsen scoort tegen Berlaar-Heikant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”

voetbal derde nationale BLille United heeft zaterdagavond in derde nationale B de kans niet laten liggen om orde op zaken te zetten. Na één op zes, en de verloren topper op het veld van Racing Mechelen, haalde aanvoerder Stig Cools en zijn ploegmaats zwaar uit tegen Berlaar Heikant. Na de 5-0-zege omarmde de Kempische fusieclub de kaap van dertig doelpunten.

  1. Kevin Truyts en Berchem Sport openen 2022 met belangrijk drieluik: “Deze start mogen we niet missen”

    Kevin Truyts en Berchem Sport openen 2022 met belangrijk drieluik: “Deze start mogen we niet missen”

    Berchem sloot 2021 af met een overbodige 2-1-nederlaag tegen leider Hoogstraten. Maar toch gingen de troepen van Geert Emmerechts met een overwegend goed gevoel de winterstop in als gevolg van de 7 op 9 die aan dat verlies vooraf ging. Dat reeksje loodste Berchem namelijk weg van de degradatieplaatsen en als het van doelman Kevin Truyts af hangt, zien de concurrenten hem en zijn ploegmakkers daar niet meer terug.