De 29-jarige Magali Van Landegem aan het werk tijdens het vrouwen 1-toernooi van TC Isis.
Volledig scherm
De 29-jarige Magali Van Landegem aan het werk tijdens het vrouwen 1-toernooi van TC Isis. © VDB

Magali Van Landegem (TC De Koddaert): “Toernooien spelen vind ik nog steeds geniaal”

TennisHeel wat jong geweld in onze provincie dit seizoen in het Belgian Circuit bij de vrouwen. Enkele ervaren speelsters durven het echter nog aan om met die talentvolle youngsters in de clinch te gaan. Eén van hen is de 29-jarige Magali Van Landegem, 105 punten en aangesloten bij TC De Koddaert.

 1. Asterix Avo zet een knappe prestatie neer tijdens het hoogstaand Champions Leagueduel tegen Olympiakos Piraeus: “Het is straf wat we hier gebracht hebben”
  volleybal

  Asterix Avo zet een knappe prestatie neer tijdens het hoogstaand Champions Leagueduel tegen Olympiakos Piraeus: “Het is straf wat we hier gebracht hebben”

  Asterix Avo heeft een prima wedstrijd afgewerkt in Piraeus, de havenstad van Athene. De piepjonge kern van trainer-coach Kris Vansnick - de basiszes was gemiddeld 21 jaar jong - telde bovendien tal van speelsters die hun internationaal debuut vierden. De veelbelovende Europese start tegen Olympiakos in de sterke Champions League doet het beste verhopen voor de toekomst.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.