Kenneth Schuermans had vorig seizoen een grote inbreng bij de promotie van OHL naar de Jupiler Pro League. Na een afgescheurde achillespees tijdens de openingswedstrijd tegen Eupen, werkt de centrale verdediger nu een lange revalidatie af.
Volledig scherm
Kenneth Schuermans had vorig seizoen een grote inbreng bij de promotie van OHL naar de Jupiler Pro League. Na een afgescheurde achillespees tijdens de openingswedstrijd tegen Eupen, werkt de centrale verdediger nu een lange revalidatie af. © Dick Demey

Maasmechelaar Kenneth Schuermans (OHL) revalideert na afgescheurde achillespees: “Blij dat ik na vijf maanden eindelijk met loopoefeningen mag hervatten”

Voetbal 1ATerwijl het OHL-team deze week neerstreek in het Genkse Hotel Stiemerheide en zich op de velden van Bregel Sport voorbereidde op de competitietopper tegen Anderlecht, maalde Kenneth Schuermans zijn dagelijkse revalidatierit naar Leuven. De OHL-verdediger scheurde op de eerste competitiespeeldag tegen Eupen zijn achillespees en is wellicht out tot einde van het seizoen. “Uiteraard is dit balen. Vorig seizoen miste ik geen enkele wedstrijd en nu dit. Ondertussen blijf ik ons team op de voet volgen. Top hoe ze presteren”, zegt Kenneth Schuermans.

 1. Peltenaar Bart Biemans (32) is einde contract bij FC Eindhoven en hoopt carrière in België af te sluiten: “Ik speelde nooit als prof in eigen land”
  Buitenlands voetbal

  Peltenaar Bart Biemans (32) is einde contract bij FC Eindhoven en hoopt carrière in België af te sluiten: “Ik speelde nooit als prof in eigen land”

  De naam Bart Biemans zegt u waarschijnlijk weinig, maar dat hoeft ook niet te verbazen. De Peltenaar speelde namelijk nooit voetbal op professioneel niveau in ons land, maar koos al vroeg voor een parcours in Nederland. Daar speelde hij, op een jaartje in Knokke na, zijn hele carrière. Maar mogelijk komt daar deze zomer een einde aan, want Biemans, 33 in maart, is einde contract.
 1. Limburg United met man van de match Maxime Depuydt nipt in overtime voorbij Leuven Bears
  Basketbal EML

  Limburg United met man van de match Maxime Depuydt nipt in overtime voorbij Leuven Bears

  Net zoals vorige week in de thuiswedstrijd leek Limburg United vlot afstand te kunnen nemen van Leuven Bears. De boys van coach Sacha Massot schoten sterk uit de startblokken en konden snel een tienpuntenkloof slaan. Het werd een wedstrijd met veel slordigheden en balverliezen aan beide zijden. Voor de rust hield Luka Kotrulja (topschutter met 22 punten) de Bears in het spoor. Na de break kon Leuven met een ijzersterke Joshua Heath en Jonas Delalieux een verlenging afdwingen. Daarin scoorde Silas Melson in de slotseconde de beslissende korf (73-75).
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"