Onder meer de Iraniër Amirhossein Esfandiar viert de feestdagen aan de boorden van de Maas.
Volledig scherm
Onder meer de Iraniër Amirhossein Esfandiar viert de feestdagen aan de boorden van de Maas. © Dick Demey

Maaseikspelers blijven tijdens de eindejaarsperiode aan de boorden van de Maas: “Niet makkelijk, maar ze begrijpen het wel”

Euromillions Volley LeagueMaaseik speelt woensdag in Menen zijn laatste wedstrijd in 2020. Normaal gezien zwerven de meeste buitenlandse spelers dan uit voor een eindejaarsperiode bij familie en vrienden. Dit jaar gebeurt dat niet en blijven de twee Iraniërs, de Argentijn, de Noor en de twee Nederlanders aan de boorden van de Maas. “Net als alle andere spelers trouwens, want we vragen van iedereen een grote voorzichtigheid”, vertelt manager Dieter Leenders.

 1. Aannemer raakt gasleiding tijdens werken

  Aannemer raakt gasleiding tijdens werken

  Een aannemer heeft tijdens werken in een woning in de Vanden Tymplestraat, een zijstraat van de Diestsetraat in Leuven, vrijdagochtend omstreeks 9 uur een gasleiding geraakt. Na de gastoevoer te hebben afgesloten, verlieten de aanwezige arbeiders dadelijk de woning en werd gewacht op de hulpdiensten. De politie sloot een deel van de straat af om de brandweer toe te laten haar werk te doen. Na het verluchten van de woning, kon iedereen weer aan de slag en werd ook het verkeer weer toegelaten.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari