Maaseik was de beste in de klassieker tegen Roeselare.
Volledig scherm
Maaseik was de beste in de klassieker tegen Roeselare. © Dick Demey

Maaseik spoelt bekerkater door en is klaar voor Europa

Volleybal EuroMillions LeagueLang heeft Maaseik niet moeten treuren over de uitschakeling in de kwartfinale van de beker van België. De Maaslanders pakten zaterdagavond de volle buit in de klassieker tegen Roeselare. De West-Vlamingen kwamen wel twee keer op voorsprong, maar de thuisploeg bleef strijden. “Dit is een belangrijke overwinning in de aanloop naar de Europese campagne”, vertelt coach Joel Banks. Maaseik stapt maandagmorgen op het vliegtuig naar Ankara.

 1. Dietri Laflere na acht maanden blessureleed terug bij Sparta Kruiseke: “Samen met de ploegmaats de strijd aangaan om ons te redden”
  voetbal derde provinciale a

  Dietri Laflere na acht maanden blessure­leed terug bij Sparta Kruiseke: “Samen met de ploegmaats de strijd aangaan om ons te redden”

  Hekkensluiter Sparta Kruiseke staat zondag thuis tegen VKW Vleteren voor een belangrijke wedstrijd. De bezoekers tellen zeven punten meer, maar Sparta Kruiseke telt wel een match minder. “We moeten proberen voor de winterstop de kloof kleiner te maken”, aldus Dietri Laflere. “We moeten er niet over zeveren, zondag is het een belangrijke match.”
 2. Gilles Vercruysse terug onder de lat bij KVK Westhoek: “Ik ben nog jong en wil ervoor gaan”
  Voetbal tweede nationale A

  Gilles Vercruysse terug onder de lat bij KVK Westhoek: “Ik ben nog jong en wil ervoor gaan”

  KVK Westhoek speelt zondag thuis tegen Cercle Brugge B. Het team van de Vereniging is nieuw in de reeks en staat knap op de vierde plaats. “Het gaat om een jonge en blijkbaar heel goede ploeg”, geeft doelman Gilles Vercruysse aan. “Voetballend gaan ze zeker even goed zijn als ons en misschien zelfs nog beter. Op kracht en fysiek gaan wij misschien beter uit de verf komen.”
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.