Maaseik-manager Dieter Leenders werkt aan het ontwarren van de Europese knoop.
Volledig scherm
Maaseik-manager Dieter Leenders werkt aan het ontwarren van de Europese knoop. © Dick Demey

Maaseik-manager Dieter Leenders moet Europese knoop ontwarren: “Twee dagen na eventuele bekerfinale moeten we al in Sint-Petersburg spelen”

Euromillions Volley LeagueFebruari heeft alles om een topmaand te worden voor Greenyard Maaseik. Als de Maaseikenaars in de halve finale van de beker Aalst wippen, dan staat op zondag 21 februari de finale op het programma. Waarna Maaseik twee dagen later al Europees aan de bak moet in Sint-Petersburg. “En dat is een probleem, want probeer maar eens in Rusland te geraken rekening houdende met de finale, de vluchturen en vooral een aanvaardbare reisplanning”, vertelt Dieter Leenders.

 1. Frederik De Smet (Eendracht Houtem): “Tot zestig procent minder inkomsten omwille van coronaproblematiek”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Frederik De Smet (Eendracht Houtem): “Tot zestig procent minder inkomsten omwille van coronapro­ble­ma­tiek”

  Tweedeprovincialer Eendracht Houtem heeft zijn huiswerk voor volgend seizoen zo goed als klaar. De club verwacht niet dat er dit seizoen nog zal gespeeld worden en is ook geen voorstander van een eventuele herstart. Wel heeft corona bij VCE Houtem een stevige impact op het beschikbare budget voor volgend seizoen. De club zag de inkomsten met zo’n zestig procent terugvallen. “Maar zodra er meer mogelijk is, hopen we toch nog een beetje van dat inkomstenverlies te kunnen goedmaken”, vertelt de Houtemse spreekbuis Frederik De Smet.
 2. Georges Mandjeck (Waasland-Beveren) wil weg van zeventiende plaats: “Belgische competitie is veel zwaarder dan velen denken”
  VOETBAL 1A

  Georges Mandjeck (Waas­land-Beveren) wil weg van zeventien­de plaats: “Belgische competitie is veel zwaarder dan velen denken”

  Puntenloos teruggekeerd uit Sclessin maandagavond, en naar de zeventiende plaats in de rangschikking teruggevallen door het gelijkspel van Cercle Brugge op Beerschot woensdagavond: voor Waasland-Beveren is het geen vruchtbare week geworden. Zaterdag moet er tegen Zulte Waregem geoogst worden om niet opnieuw in het sukkelstraatje te belanden. “Je kan in België elke wedstrijd winnen, maar ook verliezen”, weet inmiddels ook Georges Mandjeck.
 1. Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa
  Play

  Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa

 2. Refaelov: "Kreeg ook veel felicitaties uit Brugge en dat doet me veel plezier"
  Play
  Gouden Schoen

  Refaelov: "Kreeg ook veel felicita­ties uit Brugge en dat doet me veel plezier"