Maaseik pakte een 2-3-zege in Zwitserland.
Volledig scherm
Maaseik pakte een 2-3-zege in Zwitserland. © Dick Demey

Maaseik boekt mirakelzege in Zwitserland

Volleybal CEV CupGreenyard Maaseik heeft in de heenwedstrijd van 1/8ste finale van de CEV Cup voor een half mirakel gezorgd. Na twee sets leken de Maaslanders uitgeteld te zijn, maar drie winnende sets later waren de jongens van coach Bertini weer bij de levenden. Maaseik heeft in de terugmatch genoeg aan een 3-0 of 3-1-zege om zich te plaatsen voor de kwartfinale.

  1. Trainer Bruno Debo niet langer trainer van KVK Westhoek: “Ik zie het wel lukken om het behoud te verzekeren, er is kwaliteit genoeg”
    voetbal tweede nationale A

    Trainer Bruno Debo niet langer trainer van KVK Westhoek: “Ik zie het wel lukken om het behoud te verzekeren, er is kwaliteit genoeg”

    Bruno Debo is niet langer trainer van tweedenationaler KVK Westhoek, dat de afgelopen maanden amper nog punten pakt. Het ontslag in het Crack Stadion in Ieper is daarom niet echt een verrassing. Zondag komt FC Merelbeke op bezoek. “Het stopt in wederzijds overleg”, zegt Debo. “Natuurlijk is het spijtig, maar ik zal er niet wakker van liggen en ga zeker niet in een zwart gat vallen. Ik kan alles relativeren.”