Maarten Verheyen, de Belgische beloftenkampioen, zal volgend jaar met EvoPro Racing niets dan UCI-koersen rijden.
Volledig scherm
Maarten Verheyen, de Belgische beloftenkampioen, zal volgend jaar met EvoPro Racing niets dan UCI-koersen rijden. © Robby Verdickt

Maarten Verheyen naar EvoPro Racing: “Ierse ploeg rijdt altijd een mooi programma, ook in België”

wielrennen elite zonder contractBelgisch beloftenkampioen Maarten Verheyen (22) koerst volgend jaar bij het Ierse continentale EvoPro Racing Team. Hij wordt ploegmaat van Michael Van Staeyen. Vermoedelijk wordt Le Samyn op 1 maart 2022 zijn eerste wedstrijd.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.