Kristof Michiels heeft Mechelen op korte tijd naar de kop van het klassement gebracht. De aanpak van de T1 is geen geheim: wedstrijd per wedstrijd.
Volledig scherm
Kristof Michiels heeft Mechelen op korte tijd naar de kop van het klassement gebracht. De aanpak van de T1 is geen geheim: wedstrijd per wedstrijd. © Mpics

Maarten Bostyn (voorzitter van Limburg en de Pro League) over zijn voormalige T2/T3 Kristof Michiels: “Wat hij nu doet met Mechelen verbaast me niet”

BASKETBAL BNXT-LEAGUEKangoeroes Mechelen zit op een roze wolk. Toch blijft coach Kristof Michiels (37) bijzonder rustig onder zoveel schouderklopjes. Voor Maarten Bostyn is het Mechels verhaal geen verrassing. De voorzitter van de Pro League heeft alleen maar lof voor zijn vriend en ex-werkkracht.

 1. Eddy Verbeeck is de nieuwe trainer van SK Nieuwkerke: “Ook een nieuwe assistent-trainer”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Eddy Verbeeck is de nieuwe trainer van SK Nieuwkerke: “Ook een nieuwe assistent-trai­ner”

  Eddy Verbeeck (52) is de nieuwe trainer van tweedeprovincialer SK Nieuwkerke. De ex-speler van onder meer Excelsior Moeskroen en gewezen assistent-trainer van SV Roeselare volgt er Nicolas Somers op. Verbeeck haakte wegens halfweg februari een zware rugoperatie af bij derdeprovincialer Eendracht Hooglede. “Die gezondheidsproblemen zijn opgelost en Eddy is er klaar voor”, zegt sportief verantwoordelijke Danny Vandenberghe.
 2. KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provinciale: “Gerechtigheid is geschied”
  Eindronde

  KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provincia­le: “Gerechtig­heid is geschied”

  Eind goed, al goed. Na de verloren titelmatch op het veld van Borsbeke is KSV Sottegem er toch in tweede zit in geslaagd om de verdiende promotie naar eerste provinciale af te dwingen. In een nagelbijter voor meer dan duizend toeschouwers tegen Denderleeuw zorgde Van De Maele tien minuten voor affluiten voor dé verlossing. Een waar volksfeest barstte los in Erwetegem, waar Sottegem een dolle feestnacht inging.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Enzo Ide met wereldkampioenen op podium en nu op weg naar start EK rallycross
  autosport

  Enzo Ide met wereldkam­pi­oe­nen op podium en nu op weg naar start EK rallycross

  Enzo Ide zal in 2022 zoals al eerder aangekondigd, aan het volledige FIA European Rallycross Championship deelnemen. Hij blijft trouw aan de Audi S1 EKS RX quattro van de nieuwste generatie, die door het voormalige FIA World Rallycross Championship kampioensteam EKS van Mattias Ekström zal worden ingezet. Zijn seizoen start dit weekend in Hongarije, op de omloop van Nyirad en de kalender sluit af in oktober op Spa-Francorchamps.