Lyra-Lierse heeft Hoogstraten VV op de knieën gekregen. Mats Sterkens stopte een penalty, terwijl Jordy Peffer er één benutte.
Volledig scherm
Lyra-Lierse heeft Hoogstraten VV op de knieën gekregen. Mats Sterkens stopte een penalty, terwijl Jordy Peffer er één benutte. © Mpics

Lyra-Lierse trekt aan langste eind in topper tegen Hoogstraten (1-0): “Details hebben over deze wedstrijd beslist”

Voetbal tweede nationale BLyra-Lierse heeft de topper tegen Hoogstraten gewonnen. 1-0 werd het aan de slijkerige Doelvelden na een penaltygoal van Jordy Peffer. De nederlaag zorgde voor tevreden gezichten bij Lyra-Lierse en frustratie bij Hoogstraten, dat zelf een penalty miste en enkele wenkende kansen binnen het bereik van Mats Sterkens trapte.

  1. Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”
    Volleybal Liga A vrouwen

    Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”

    LVL Genk was zaterdag geen partij voor leider Gent, die met 1-3 kwam winnen bij de Limburgers. LVL won set één , maar kreeg daarna snel een 1-2-achterstand om de oren. “De eerste plaats is weg, het is nu zaak om om vooral niet vierde te worden, want dan spelen we in de play-offs tegen Gent”, vertelt Laura Meynckens. “We hadden na de eerste set de wedstrijd in handen, maar het is duidelijk dat de Oost-Vlamingen op dit moment de beste ploeg zijn.”