Jordy Peffer vierde zijn doelpunt en de eerste overwinning van Lyra-Lierse met de jeugd van Lyra-Lierse.
Volledig scherm
Jordy Peffer vierde zijn doelpunt en de eerste overwinning van Lyra-Lierse met de jeugd van Lyra-Lierse. © Glen Deckers

Lyra-Lierse pakt eerste overwinning tegen City Pirates: “Aan het eind was het een zenuwenoorlog, maar het zat ons eindelijk eens mee”

voetbal tweede nationale BLyra-Lierse heeft zijn eerste overwinning beet. Aan het eind kostte het de ploeg veel bloed, zweet en vooral zenuwen, maar de nul is nu toch - eindelijk! - van de tabellen. Ook belangrijk: Jason Adesanya en Jordy Peffer scoorden elk een doelpunt, uiteindelijk goed voor een 2-1-zege.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Stefaan Luca (KVV Zelzate): “We zijn op onze hoede voor RFC Wetteren”
  voetbal tweede nationale A

  Stefaan Luca (KVV Zelzate): “We zijn op onze hoede voor RFC Wetteren”

  Het woord remontada lijkt dit jaar uitgevonden voor een club als KVV Zelzate. Na een 1 op 12 zat het met de rode lantaarn opgezadeld, maar intussen is de ploeg van voorzitter Stefaan Luca opgerukt naar een gedeelde zevende plaats in het klassement. En of de zege van afgelopen weekend bij grote broer Lokeren-Temse deugd deed. Maar Stefaan Luca, gepokt en gemazeld in het voetbal, weet dat het snel kan keren. Voor het duel tegen Wetteren is hij dan ook op zijn hoede.