Koen Weuts ontzette de bal op de doellijn, na een inzet van Mathieu Troonbeeckx.
Volledig scherm
Koen Weuts ontzette de bal op de doellijn, na een inzet van Mathieu Troonbeeckx. © Mpics

Lyra-Lierse moet in extremis het onderspit delven tegen Heist na doelpunt in slotminuut

Voetbal tweede nationale BLyra-Lierse verloor zaterdag na een tegendoelpunt in de allerlaatste minuut van Sen Erdem. Het resultaat, van ondergeschikt belang, was een kleine domper voor Lyra-Lierse, dat in organisatie een meer dan uitstekende wedstrijd speelde.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.