Sekou Camara wordt in de wind gezet door Quinten Van Goylen.
Volledig scherm
Sekou Camara wordt in de wind gezet door Quinten Van Goylen. © Mpics

Lyra-Lierse blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel moeten lopen, maar efficiënt afgewerkt”

Voetbal tweede nationale BEen tiener is hij intussen niet meer, middenvelder Quinten Van Goylen (20), maar sportliefhebber en amateurvoetballer is hij des te meer. Van Goylen heeft er een topweekend opzitten. Zaterdag stond hij, mede door de blessure van Jaric Schaessens, voor de tweede opeenvolgende wedstrijd in de basis bij Lyra-Lierse die in het Kuipje van Westerlo met 1-3 won van Houtvenne.

 1. Vinnie Frans en KSV Bornem boeken in derby tegen Willebroekse eerste zege in maanden (2-0): “Hopelijk snel duidelijkheid over fusieplannen”

  Vinnie Frans en KSV Bornem boeken in derby tegen Willebroek­se eerste zege in maanden (2-0): “Hopelijk snel duidelijk­heid over fusieplan­nen”

  Terwijl in de bestuurskamer de mogelijkheden voor een fusie met Mariekerke-Branst bekeken worden, draait KSV Bornem een donkergrijs seizoen. De laatste zege dateerde al van 2 oktober en sindsdien pakten doelman Vinnie Frans en zijn ploegmaats nog een schamel puntje. Tot zondag dan, want in de derby tegen Willebroekse mocht Beurm eindelijk nog eens aan het feest. Het werd 2-0 en Frans zelf, die vierde zijn tweede clean sheet van het seizoen.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Aboubakary Koita (STVV) na nipte zege tegen KV Kortrijk: “Doen goede zaak in de strijd om Play-Off 2”
  voetbal jupiler pro league

  Aboubakary Koita (STVV) na nipte zege tegen KV Kortrijk: “Doen goede zaak in de strijd om Play-Off 2”

  Bij KV Kortrijk zijn ze ontstemd over ref Jasper Vergoote en de VAR over het niet toekennen van een strafschop na een fout op Faïz Selemani. Enkele minuten later aan de overkant greep de VAR wel correct in. Aboubakary Koita werd aangetikt op snelheid door Abdelkahar Kadri. De scheidsrechter wilde eerst Koita zijn tweede gele kaart van de avond geven voor een schwalbe. Na het bekijken van de beelden mocht Gianni Bruno vanop de stip via de dwarsligger en de rug van doelman Vandenberghe het enige doelpunt van de avond scoren.