LVL moet tegen Tchalou en Michelbeke op zoek naar zes op zes.
Volledig scherm
LVL moet tegen Tchalou en Michelbeke op zoek naar zes op zes. © Dick Demey

LVL-manager Jo Santermans over de strijd voor de tweede plaats: “Zou leuk zijn, maar is geen must”

Vrouwenvolleybal Liga ALadies Volley Limburg is na de midweekwedstrijd bij Asterix nog niet zeker van de tweede plaats en het thuisvoordeel in de halve finale van de play-offs. De ploeg van trainer Van De Vyver kon niet stunten op het veld van de leidersploeg. LVL moet in de twee resterende wedstrijden nog zes punten pakken om zeker te zijn van de tweede plaats. En er moet twee keer een 0-3 op de bordjes staan. “Ik ben ervan overtuigd dat het kan lukken, ook al is de tweede plaats van minder belang”, vertelt manager Jo Santermans.

 1. Trainer Patrick Wachel (RSCA) ziet dat motor van leider sputtert: “We komen zo moeilijk tot scoren”
  vrouwenvoetbal super league

  Trainer Patrick Wachel (RSCA) ziet dat motor van leider sputtert: “We komen zo moeilijk tot scoren”

  Is paars-wit het winnen verleerd? Na de 0-1-nederlaag op de laatste speeldag van de reguliere competitie tegen Woluwe, kwam Anderlecht zaterdag in zijn eerste wedstrijd van POI op het veld van OHL niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Zelfs een penalty kon niet verzilverd worden. Door deze puntendeling nadert eerste achtervolger Standard tot op drie punten. De club uit Luik, de komende tegenstander, heeft wel één duel meer gespeeld.
 2. Rafael Teixeira wordt nieuwe T2 van Halle-Gooik: “Blij met de kans die de club me geeft”
  Futsal eerste nationale

  Rafael Teixeira wordt nieuwe T2 van Hal­le-Gooi­k: “Blij met de kans die de club me geeft”

  Vrijdag raakte bekend dat Rafael Teixeira zou stoppen als zaalvoetballer. Toen al werd duidelijk dat de kapitein van Halle-Gooik graag in het futsalwereldje wou blijven. Nauwelijks drie dagen later is die wens uitgekomen. Teixeira blijft ook in het komende seizoen verbonden aan de Pajotse topclub. Hij wordt de nieuwe T2 en zal headcoach Luca Cragnaz bijstaan waar mogelijk.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  19 april