Zijn Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo woensdag opnieuw aan het feest in de Croky Cup? Tegenstander OHL is alvast gewaarschuwd.
Volledig scherm
Zijn Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo woensdag opnieuw aan het feest in de Croky Cup? Tegenstander OHL is alvast gewaarschuwd. © Luc Meynaerts / RV

Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

VOETBAL BEKER VAN BELGIËGaat er na Royal Antwerp FC opnieuw een eersteklasser voor de bijl in het Kuipje? Een maand na de 2-1-winst tegen The Great Old is KVC Westerlo woensdagavond gastheer voor OH Leuven, momenteel het nummer 13 in de Jupiler Pro League. Voor de trotse leider in 1B blijft de competitie nog altijd prioritair, maar een nieuwe bekerstunt zou het enthousiasme in Westerlo alleen nog maar voort aanwakkeren.

  1. Martijn Wydaeghe zit exact één jaar naast Thierry Neuville. De Belgen gaan op zoek naar de wereldtitel in 2022
    autosport

    Martijn Wydaeghe zit exact één jaar naast Thierry Neuville. De Belgen gaan op zoek naar de wereldti­tel in 2022

    Exact een jaar geleden kreeg Martijn Wydaeghe uit Sint-Eloois-Winkel een telefoontje van vijfvoudig vicewereldkampioen rally Thierry Neuville of hij meteen als corijder kon instappen. Neuville nam immers afscheid van Nicolas Gilsoul en had op enkele dagen van de start van het WK 2021 een nieuwe ‘co’ nodig. Ondertussen zijn we een jaar verder en staat Wydaeghe voor de start van zijn tweede seizoen in het WK met Hyundai én met Thierry Neuville, volgende week met de Monte-Carlo.