Zijn Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo woensdag opnieuw aan het feest in de Croky Cup? Tegenstander OHL is alvast gewaarschuwd.
Volledig scherm
Zijn Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo woensdag opnieuw aan het feest in de Croky Cup? Tegenstander OHL is alvast gewaarschuwd. © Luc Meynaerts / RV

Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

VOETBAL BEKER VAN BELGIËGaat er na Royal Antwerp FC opnieuw een eersteklasser voor de bijl in het Kuipje? Een maand na de 2-1-winst tegen The Great Old is KVC Westerlo woensdagavond gastheer voor OH Leuven, momenteel het nummer 13 in de Jupiler Pro League. Voor de trotse leider in 1B blijft de competitie nog altijd prioritair, maar een nieuwe bekerstunt zou het enthousiasme in Westerlo alleen nog maar voort aanwakkeren.

  1. Ruud Vormer (Zulte Waregem) hoopt vanavond op stunt in Dudenpark: “Maar Union, dat zijn mànnen”

    Ruud Vormer (Zulte Waregem) hoopt vanavond op stunt in Dudenpark: “Maar Union, dat zijn mànnen”

    Droomt Zulte Waregem nog van een bekerfinale na het thuisverlies tegen KV Mechelen? Of vestigt het beter al zijn aandacht op de operatie-redding in de competitie, met vanavond de trip naar het Dudenpark in Vorst? Ruud Vormer, sinds een maand het brein op het Waregemse middenveld, kiest niet. “We zijn tegen Mechelen nog niet uitgeteld, en waarom zouden we op Union niet kunnen verrassen? Dat deden we in Anderlecht toch ook.”