Gilles Dewaele speelde zijn laatste wedstrijd tot hiertoe op Anderlecht, hier in duel met Mukairu. Even voor tijd viel hij geblesseerd uit en miste de drie volgende wedstrijden, drie nederlagen. De West-Vlaming is klaar voor het duel met Club Brugge.
Volledig scherm
Gilles Dewaele speelde zijn laatste wedstrijd tot hiertoe op Anderlecht, hier in duel met Mukairu. Even voor tijd viel hij geblesseerd uit en miste de drie volgende wedstrijden, drie nederlagen. De West-Vlaming is klaar voor het duel met Club Brugge. © Photo News

Luka Elsner weet dat een ander KV Kortrijk zal nodig zijn tegen Club: “Spelers moeten bereid zijn om negentig minuten af te zien”

VOETBAL 1A“Elke speler zal negentig minuten geconcentreerd moeten zijn, agressief en bereid om van de eerste tot de laatste minuut af te zien.” Dat zegt Luka Elsner. De coach van KV Kortrijk zag in Eupen twee weken geleden exact het omgekeerde: elf voetballers die er amper voor gingen en geen meter voor mekaar liepen. Met die ingesteldheid wordt het zaterdag tegen Club Brugge een afstraffing.

  1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
    Play

    Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

  2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
    Play

    Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG