Ludovic Sieuw is momenteel trainer van reeksgenoot en leider SC Zonnebeke.
Volledig scherm
Ludovic Sieuw is momenteel trainer van reeksgenoot en leider SC Zonnebeke. © DBEW

Ludovic Sieuw wordt volgend seizoen trainer van SK Geluwe

voetbal tweede provinciale ALudovic Sieuw wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van tweedeprovincialer SK Geluwe. Momenteel is hij aan de slag bij reeksgenoot en leider SC Zonnebeke. Trainer Philippe Brutsaert blijft bij SK Geluwe tot het einde van het seizoen aan het roer.

 1. Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginnersfoutjes gemaakt”
  Atletiek

  Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginners­fout­jes gemaakt”

  Helena Ponette (22) had het Kampioenschap van Vlaanderen uitgekozen om haar indoorseizoen op gang te schieten. De Oostendse, die afgelopen zomer doorbrak op het allerhoogste niveau, mocht het op haar geliefkoosde 400m opnemen tegen een aantal collega’s Cheetahs zoals Imke Vervaet en Margo Van Puyvelde. Na een wat onregelmatige wedstrijd finishte ze als tweede in een tijd van 53.53. “Er is nog werk aan de winkel”, klinkt het.
 2. Kevin Henneuse (FC Gullegem) voor het eerst als linksback en boos op de leiding: “Het was een zuivere fout op mij, ik werd op mijn voet aangetrapt”
  voetbal tweede nationale A

  Kevin Henneuse (FC Gullegem) voor het eerst als linksback en boos op de leiding: “Het was een zuivere fout op mij, ik werd op mijn voet aangetrapt”

  Die tweede thuiszege op de Poezelhoek blijft maar uit voor FC Gullegem. Het team van trainer Jordy Lemiengre ging zondag tegen een vooral na de rust sterk SC Oostkamp nipt onderuit (1-2). De thuisploeg was niet te spreken over de leiding van ref Tom Patrouille en zijn twee assistenten. Ook bij de bezoekers waren ze niet gelukkig, want een blijkbaar geldig doelpunt werd niet toegekend.